Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13816EN ISO 10273:2003Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von präsumtiv pathogenen Yersenia enterocolitica (ISO 10273:2003)Atcelts
27777EN 15633-1:2009Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnesAtcelts
13810EN 12955:1999Produits alimentaires - Dosage de l'aflatoxine B1 et de la somme des aflatoxines B1, B2, G1 et G2 dans les céréales, les fruits à coque et les produits dérivés - Méthode de chromatographie en phase liquide haute performance avec dérivation post-colonne et purification en colonne d'immuno-affinitéAtcelts
37416CEN ISO/TS 15216-1:2013Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zur Bestimmung des Hepatitis A-Virus und Norovirus in Lebensmitteln mittels Real-time-RT-PCR - Teil 1: Verfahren zur Quantifizierung (ISO/TS 15216-1:2013)Atcelts
13822ENV 12014-4:1998Produits alimentaires - Détermination de la teneur en nitrates et/ou en nitrites - Partie 4: Détermination par chromatographie ionique (CI) de la teneur en nitrates et en nitrites dans les produits à base de viandeAtcelts
61386LVS CEN/TS 17061:2017Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, izmantojot hromatogrāfijas metodesAtcelts
13881LVS EN 13804:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Izpildes kritēriji, vispārīgie norādījumi un parauga sagatavošanaAtcelts
13812EN 13401:1999Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zur Zählung von Clostridium perfringens - Koloniezählverfahren (ISO 7937:1997 modifiziert)Atcelts
24597LVS EN ISO 6887-4:2004 /AC:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 4.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot citus produktus, (izņemot pienu, gaļu, zivis un to izstrādājumus)Atcelts
24542LVS EN ISO 21572:2004 /AC:2005Pārtikas produkti - Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes - Uz olbaltuma bāzētas metodesAtcelts
Attēlo no 331. līdz 340. no pavisam 649 ieraksta(-iem).