Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
72068EN 15634-5:2023Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 5: Senf (Sinapis alba) sowie Soja (Glycine max) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time PCRIzstrādē
72066EN 15634-4:2023Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 4: Erdnuss (Arachis hypogaea) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCRIzstrādē
72067EN 15634-3:2023Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 3: Haselnuss (Corylus avellana) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCRIzstrādē
64990EN 15634-2:2019Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCRAtcelts
64989EN 15634-1:2019Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 1: Allgemeine BetrachtungenAtcelts
27778EN 15634-1:2009Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnesAtcelts
64988EN 15633-1:2019Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes d’analyse immunologiques - Partie 1 : Considérations généralesAtcelts
27777EN 15633-1:2009Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 1. daļa: Vispārīgās nostādnesAtcelts
27775EN 15607:2009Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodiIzstrādē
26057EN 15517:2008Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Neorganiskā arsēna satura noteikšana jūras aļģēs ar hidrīdveides atomabsorbcijas spektrometriju (HGAAS) pēc ekstrakcijas ar skābiIzstrādē
Attēlo no 481. līdz 490. no pavisam 649 ieraksta(-iem).