CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 13833 | LVS EN 1528-4:1996 | Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 4.daļa: Noteikšana, apstiprinājuma testi, dažādi | Standarts spēkā |
| 13832 | LVS EN 1528-3:1996 | Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 3.daļa: Apkopes metodes | Standarts spēkā |
| 13874 | LVS EN ISO 16654:2002 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Escherichia coli O 157 noteikšanai | Standarts spēkā |
| 27758 | LVS EN ISO 15216-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvā metode (ISO 15216-1:2017) | Standarts spēkā |
| 13834 | LVS EN 12396-2:2003 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 2.daļa: Gāzes hromotogrāfiskā metode | Standarts spēkā |
| 13883 | LVS EN 13784:2003 | Pārtikas produkti - Dezoksiribonukleīnskābes (DNA) komētanalīze apstarotas pārtikas identificēšanai - Skrīninga metode | Standarts spēkā |
| 27767 | LVS EN ISO 10273:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode patogēnās baktērijas Yersinia enterocolitica noteikšanai (ISO 10273:2017) | Standarts spēkā |
| 13877 | LVS EN 13783:2003 | Pārtikas produkti - Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot tiešo epifluorescento filtrtehniku/aerobu mikroorganismu skaits (DEFT/APC) - Skrīninga metode | Standarts spēkā |
| 69403 | LVS CEN/TS 17743:2022 | Pārtikas produkti. Pesticīdu atlieku noteikšana ar etilacetāta ekstraktu, lietojot GC- un LC-MS/MS (SweEt) | Standarts spēkā |
| 69631 | LVS EN 1787:2022 | Pārtikas produkti. Celulozi saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopiju | Standarts spēkā |
Attēlo no 501. līdz 510. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
