Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
65894LVS EN ISO 18862:2020Kafija un kafijas izstrādājumi. Akrilamīda noteikšana. Metodes, lietojot HPLC-MS/MS un GC-MS pēc derivatizācijas (ISO 18862:2016)Standarts spēkā
27786LVS EN ISO 22964:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Cronobacter spp. noteikšanai (ISO 22964:2017)Standarts spēkā
40458LVS EN ISO 6887-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 1.daļa: Vispārīgi noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai (ISO 6887-1:2017)Standarts spēkā
35252LVS EN ISO 6579-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana (ISO 6579-1:2017)Standarts spēkā
66617LVS CEN/TS 17062:2020Augu izcelsmes pārtika. Multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai augu eļļās ar LC-MS/MS (QuOil)Standarts spēkā
35837LVS EN ISO 13307:2013Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Ražošanas sākumstadija. Paraugu ņemšanas paņēmieni (ISO 13307:2013)Standarts spēkā
38584LVS EN 13805:2015Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. Augstspiediena mineralizācijaStandarts spēkā
13891EN ISO 21569:2005Produits alimentaires - Méthodes d'analyse pour la détection des organismes génétiquement modifiés et des produits dérivés - Méthodes qualitatives basées sur l'utilisation des acides nucléiques (ISO 21569:2005)Standarts spēkā
32609LVS EN ISO 21571:2005 /A1:2013Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas analīzes. Nukleīnskābes ekstrakcija. 1. grozījums (ISO 21571:2005/Amd 1:2013)Standarts spēkā
32607LVS EN ISO 21569:2006 /A1:2013Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un atvasinātu produktu noteikšanas metodes. Kvalitatīvās nukleīnskābju metodes. 1. grozījums (ISO 21569:2005/Amd 1:2013)Standarts spēkā
Attēlo no 531. līdz 540. no pavisam 649 ieraksta(-iem).