Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
37106LVS CEN/TR 16338:2012Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Veidne informācijas sniegšanai par imunoloģiskajām un molekulārbioloģiskajām metodēmStandarts spēkā
27771LVS EN 14166:2009Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiskiStandarts spēkā
13852LVS EN 13191-2:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšanaStandarts spēkā
27775LVS EN 15607:2009Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodiStandarts spēkā
59268LVS EN 14176:2017Pārtikas produkti. Domoīnskābes noteikšana jēlos vēžveidīgajos, jēlās zivīs un vārītās mīdijās ar apgrieztās fāzes augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (RP-HPLC), izmantojot UV noteikšanuStandarts spēkā
27787LVS EN ISO 21872-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana (ISO 21872-1:2017)Standarts spēkā
27756LVS CEN/TR 16059:2011Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritērijiStandarts spēkā
27761LVS EN ISO 18465:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Vemšanu izraisošā toksīna (cereulīda) kvantitatīva noteikšana ar LC-MS/MS (ISO 18465:2017)Standarts spēkā
35377LVS EN 16619:2015Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos ar gāzu hromatogrāfijas masas spektrometriju (GC-MS)Standarts spēkā
35375LVS CEN/TS 17083:2017Pārtikas produkti. Akrilamīda noteikšana pārtikā un kafijā ar gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (GC-MS)Standarts spēkā
Attēlo no 531. līdz 540. no pavisam 651 ieraksta(-iem).