CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 37106 | LVS CEN/TR 16338:2012 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Veidne informācijas sniegšanai par imunoloģiskajām un molekulārbioloģiskajām metodēm | Standarts spēkā |
| 27771 | LVS EN 14166:2009 | Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiski | Standarts spēkā |
| 13852 | LVS EN 13191-2:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšana | Standarts spēkā |
| 27775 | LVS EN 15607:2009 | Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodi | Standarts spēkā |
| 59268 | LVS EN 14176:2017 | Pārtikas produkti. Domoīnskābes noteikšana jēlos vēžveidīgajos, jēlās zivīs un vārītās mīdijās ar apgrieztās fāzes augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (RP-HPLC), izmantojot UV noteikšanu | Standarts spēkā |
| 27787 | LVS EN ISO 21872-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana (ISO 21872-1:2017) | Standarts spēkā |
| 27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
| 27761 | LVS EN ISO 18465:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Vemšanu izraisošā toksīna (cereulīda) kvantitatīva noteikšana ar LC-MS/MS (ISO 18465:2017) | Standarts spēkā |
| 35377 | LVS EN 16619:2015 | Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos ar gāzu hromatogrāfijas masas spektrometriju (GC-MS) | Standarts spēkā |
| 35375 | LVS CEN/TS 17083:2017 | Pārtikas produkti. Akrilamīda noteikšana pārtikā un kafijā ar gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (GC-MS) | Standarts spēkā |
Attēlo no 531. līdz 540. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
