Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
31804EN 15911:2010Pārtikas produkti. Vienlaicīga deviņu saldinātāju noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju un gaismas izkliedes detektēšanuIzstrādē
71350EN 17644:2022Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes de chromatographie en phase liquide couplée à la spectrométrie de masse (CL-SM) - Considérations généralesIzstrādē
25491EN ISO 6579:2002/prA1Annex D (normative) -- Detection of Salmonella spp. in animal faeces and in samples of the primary production stageIzstrādē
27775EN 15607:2009Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodiIzstrādē
35382EN 16858:2017Pārtikas produkti. Melamīna un cianūrskābes noteikšana pārtikas produktos ar šķidruma hromatogrāfiju-masas spektrometriju (LC-MS/MS)Izstrādē
40290EN 17251:2020Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana cūkgaļas un atvasinātos produktos, lietojot augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfiju ar fluorescences noteikšanu (HPLC-FLD)Izstrādē
69630EN 13708:2022Foodstuffs - Detection of irradiated foodstuff containing crystalline sugar by ESR spectroscopyIzstrādē
58917prEN ISO 6888-3 revMikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 3: Nachweis und MPN-Verfahren für niedrige KeimzahlenIzstrādē
69381EN 17203:2021Lebensmittel - Bestimmung von Citrinin in Lebensmitteln mit HPLC-MS/MSIzstrādē
33702EN ISO 24276:2006/A1:2013Produits alimentaires - Méthodes d'analyse pour la détection des organismes génétiquement modifiés et des produits dérivés - Exigences générales et définitions (ISO 24276:2006/Amd 1:2013)Izstrādē
Attēlo no 571. līdz 580. no pavisam 651 ieraksta(-iem).