Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13795EN 1376:1996Produits alimentaires - Dosage de la saccharine dans les édulcorants de table - Méthode spectrométriqueIzstrādē
13794EN 1988-2:1998Lebensmittel - Bestimmung von Sulfit - Teil 2: Enzymatisches VerfahrenIzstrādē
13793EN 1988-1:1998Foodstuffs - Determination of sulfite - Part 1: Optimized Monier-Williams methodIzstrādē
13894CEN/TS 15568:2006Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - ProbenahmestrategienIzstrādē
13893EN ISO 21570:2005Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Quantitative auf Nukleinsäuren basierende Verfahren (ISO 21570:2005)Izstrādē
23199EN 12014-3:2005Produits alimentaires - Détermination de la teneur en nitrates et/ou en nitrites - Partie 3 : Détermination spectrométrique de la teneur en nitrates et en nitrites des produits carnés après réduction enzymatique des nitrates en nitritesIzstrādē
35370CEN/TS 16233-2:2011Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācijaIzstrādē
13867ISO/WD 11133-2Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on quality assurance and performance testing of culture media - Part 2: Practical implementation of the general guidelines on quality assurance of culture media in the laboratoryIzstrādē
31711EN 14132:2009Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana miežos un grauzdētā kafijā. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuIzstrādē
81471-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 9: Fish — Qualitative detection of a specific DNA sequence in food by real-time PCRIzstrādē
Attēlo no 571. līdz 580. no pavisam 649 ieraksta(-iem).