CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13852 | LVS EN 13191-2:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšana | Standarts spēkā |
35367 | LVS EN 16155:2012 | Pārtikas produkti. Sukralozes noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
29307 | LVS CEN/TS 15633-3:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 3. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot poliklonālās antivielas un olbaltumvielu noteikšana ar Lowry metodi | Standarts spēkā |
71350 | LVS EN 17644:2022 | Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana ar šķidruma hromatogrāfijas - masspektrometrijas (LC-MS) metodēm. Vispārīgi apsvērumi | Standarts spēkā |
37306 | LVS EN 13804:2013 | Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Vispārīgi norādījumi un īpašas prasības | Standarts spēkā |
13889 | LVS EN 13806:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Dzīvsudraba noteikšana ar aukstā tvaika atomabsorbcijas spektrometriju pēc augstspiediena mineralizācijas | Standarts spēkā |
37304 | LVS EN 12393-3:2014 | Augu cilmes pārtikas produkti. Vairākatlikumu metodes pesticīdu atlikumu noteikšanai ar GC vai LC-MS/MS. 3. daļa: Noteikšana un apstiprināšanas testi | Standarts spēkā |
37302 | LVS EN 12393-1:2014 | Augu cilmes pārtikas produkti. Vairākatlikumu metodes pesticīdu atlikumu noteikšanai ar GC vai LC-MS/MS. 1. daļa: Vispārīgi nosacījumi | Standarts spēkā |
37300 | LVS EN 12393-2:2014 | Augu cilmes pārtikas produkti. Vairākatlikumu metodes pesticīdu atlikumu noteikšanai ar GC vai LC-MS/MS. 2. daļa: Ekstrakcijas un attīrīšanas metodes | Standarts spēkā |
27774 | LVS EN 12823-1:2014 | Pārtikas produkti. A vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.daļa: Visu E-retinolu un 13-Z-retinolu mērīšana | Standarts spēkā |
Attēlo no 581. līdz 590. no pavisam 649 ieraksta(-iem).