CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13883 | LVS EN 13784:2003 | Pārtikas produkti - Dezoksiribonukleīnskābes (DNA) komētanalīze apstarotas pārtikas identificēšanai - Skrīninga metode | Standarts spēkā |
40294 | LVS EN 17279:2020 | Pārtikas produkti. Multimetode aflatoksīna B1, dezoksinivalenola, fumonizīna B1 un B2, ohratoksīna A, T-2 toksīna, HT-2 toksīna un zearalenona skrīningam pārtikas produktos, izņemot zīdaiņiem un maziem bērniem paredzētus produktus, lietojot LC-MS/MS | Standarts spēkā |
13877 | LVS EN 13783:2003 | Pārtikas produkti - Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot tiešo epifluorescento filtrtehniku/aerobu mikroorganismu skaits (DEFT/APC) - Skrīninga metode | Standarts spēkā |
40275 | LVS CEN ISO/TS 18867:2016 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Patogēno Yersinia enterocolitica un Yersinia pseudotuberculosis noteikšana (ISO/TS 18867:2015) | Standarts spēkā |
75953 | LVS EN ISO 22753:2023 | Molekulāro biomarķieru analīze. Metode analītisko rezultātu statistiskai novērtēšanai, kas iegūti, testējot ģenētiski modificētu sēklu un graudu apakšizlases grupas. Vispārīgas prasības (ISO 22753:2021, koriģētā versija 2022-11) | Standarts spēkā |
69403 | CEN/TS 17743:2022 | Lebensmittel - Bestimmung von Pestizidrückständen mit Ethylacetatextraktion durch GC- und LC-MS/MS (SweEt) | Standarts spēkā |
13799 | LVS EN 12856:2001 | Pārtikas produkti - Acesulfāma K, aspartama un saharīna noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
13798 | LVS EN 1379:2016 | Pārtikas produkti. Ciklamāta un saharīna noteikšana šķidrajos pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
13861 | LVS EN 14131:2003 | Pārtikas produkti - Folatu mikrobioloģiska noteikšana | Standarts spēkā |
68670 | LVS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai. 1.grozījums: Neapstrādātu jūras gliemežu paraugu sagatavošana (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 581. līdz 590. no pavisam 649 ieraksta(-iem).