Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
69630LVS EN 13708:2022Pārtikas produkti. Kristālisko cukuru saturošu apstaroto pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijuStandarts spēkā
27787LVS EN ISO 21872-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana (ISO 21872-1:2017)Standarts spēkā
35367LVS EN 16155:2012Pārtikas produkti. Sukralozes noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
29307LVS CEN/TS 15633-3:2012Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 3. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot poliklonālās antivielas un olbaltumvielu noteikšana ar Lowry metodiStandarts spēkā
71350LVS EN 17644:2022Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana ar šķidruma hromatogrāfijas - masspektrometrijas (LC-MS) metodēm. Vispārīgi apsvērumiStandarts spēkā
37306LVS EN 13804:2013Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Vispārīgi norādījumi un īpašas prasībasStandarts spēkā
31804LVS EN 15911:2011Pārtikas produkti. Vienlaicīga deviņu saldinātāju noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju un gaismas izkliedes detektēšanuStandarts spēkā
37304LVS EN 12393-3:2014Augu cilmes pārtikas produkti. Vairākatlikumu metodes pesticīdu atlikumu noteikšanai ar GC vai LC-MS/MS. 3. daļa: Noteikšana un apstiprināšanas testiStandarts spēkā
37302LVS EN 12393-1:2014Augu cilmes pārtikas produkti. Vairākatlikumu metodes pesticīdu atlikumu noteikšanai ar GC vai LC-MS/MS. 1. daļa: Vispārīgi nosacījumiStandarts spēkā
37300LVS EN 12393-2:2014Augu cilmes pārtikas produkti. Vairākatlikumu metodes pesticīdu atlikumu noteikšanai ar GC vai LC-MS/MS. 2. daļa: Ekstrakcijas un attīrīšanas metodesStandarts spēkā
Attēlo no 581. līdz 590. no pavisam 651 ieraksta(-iem).