Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
70819CEN/TS 17329-1:2021Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: EinzellaborvalidierungAtcelts
70819LVS CEN/TS 17329-1:2021Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 1.daļa: Validācija vienā laboratorijāStandarts spēkā
71350EN 17644:2022Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes de chromatographie en phase liquide couplée à la spectrométrie de masse (CL-SM) - Considérations généralesIzstrādē
71350LVS EN 17644:2022Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana ar šķidruma hromatogrāfijas - masspektrometrijas (LC-MS) metodēm. Vispārīgi apsvērumiStandarts spēkā
71676EN 17851:2023Produits alimentaires - Détermination des éléments et de leurs espèces chimiques - Détermination des éléments Ag, As, Cd, Co, Cr, Cu, Mn, Mo, Ni, Pb, Se, Tl, U et Zn dans les produits alimentaires par spectrométrie de masse avec plasma à couplage inductif (ICP-MS) après digestion sous pressionIzstrādē
71676LVS EN 17851:2023Pārtikas produkti. Elementu un to ķīmisko savienojumu noteikšana. Ag, As, Cd, Co, Cr, Cu, Mn, Mo, Ni, Pb, Se, Tl, U un Zn noteikšana pārtikas produktos ar induktīvi saistītas plazmas masspektrometriju (ICP-MS) pēc sadalīšanas zem spiedienaStandarts spēkā
71932EN 17641:2022Produits alimentaires - Multiméthode de détermination de la teneur en aflatoxines, déoxynivalénol, fumonisines, ochratoxine A, toxine T-2, toxine HT-2 et zéaralénone par CL-SM/SMIzstrādē
71932LVS EN 17641:2022Pārtikas produkti. Multimetode aflatoksīnu, deoksinivalenola, fumonizīnu, ohoratoksīna A, T-2 toksīna, HT-2 toksīna un zearalenona noteikšanai ar LC-MS/MSStandarts spēkā
72066EN 15634-4:2023Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 4: Erdnuss (Arachis hypogaea) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCRIzstrādē
72066LVS EN 15634-4:2023Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 4.daļa: Zemesrieksti (Arachis hypogaea). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiStandarts spēkā
Attēlo no 611. līdz 620. no pavisam 649 ieraksta(-iem).