Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
64989EN 15634-1:2019Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes d’analyse de biologie moléculaire - Partie 1 : Considérations généralesIzstrādē
64989LVS EN 15634-1:2020Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1.daļa: Vispārīgās nostādnesStandarts spēkā
64990EN 15634-2:2019Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes d'analyse de biologie moléculaire - Partie 2 : Céleri (Apium graveolens) - Détection d'une séquence d'ADN spécifique dans des saucisses cuites par PCR en temps réelIzstrādē
64990LVS EN 15634-2:2020Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 2.daļa: Selerija (Apium graveolens). Konkrētas DNS sekvences noteikšana vārītās desās, lietojot reālā laika polimerāzes ķēdes reakciju (PCR)Standarts spēkā
64991EN 17254:2019Lebensmittel - Mindestleistungsanforderungen für die Glutenbestimmung mit ELISAIzstrādē
64991LVS EN 17254:2020Pārtikas produkti. Obligātās veiktspējas prasības lipekļa noteikšanai ar ELISA metodiStandarts spēkā
65471LVS EN ISO 15216-2:2020Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 2.daļa: Noteikšanas metode (ISO 15216-2:2019)Standarts spēkā
65738CEN/TS 17329-1:2019Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: EinzellaborvalidierungAtcelts
65738LVS CEN/TS 17329-1:2019Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 1.daļa: Vienas laboratorijas validācijaAtcelts
65739CEN/TS 17329-2:2019Denrées alimentaires - Lignes directrices générales pour la validation des méthodes de PCR qualitative en temps réel - Partie 2 : Étude interlaboratoiresIzstrādē
Attēlo no 571. līdz 580. no pavisam 651 ieraksta(-iem).