CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 59269 | EN 16943:2017 | Lebensmittel - Bestimmung von Calcium, Kupfer, Eisen, Magnesium, Mangan, Phosphor, Kalium, Natrium, Schwefel und Zink mit ICP OES | Izstrādē |
| 59269 | LVS EN 16943:2017 | Pārtikas produkti. Kalcija, vara, dzelzs, magnija, mangāna, fosfora, kālija, nātrija, sēra un cinka noteikšana ar ICP-OES | Standarts spēkā |
| 59270 | CEN/TS 15634-3:2016 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 3: Haselnuss (Corylus avellana) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCR | Atcelts |
| 59270 | LVS CEN/TS 15634-3:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
| 59273 | CEN/TS 15634-5:2016 | Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Atcelts |
| 59273 | LVS CEN/TS 15634-5:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Specifiskas DNS sekvences kvalitatīva noteikšana vārītās desās ar reālā laika PCR | Atcelts |
| 59276 | CEN/TS 15634-4:2016 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 4: Erdnuss (Arachis hypogaea) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCR | Atcelts |
| 59276 | LVS CEN/TS 15634-4:2016 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 4.daļa: Zemesrieksti (Arachis hypogaea). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Atcelts |
| 59848 | LVS EN ISO 18593:2018 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālās metodes virsmas paraugu ņemšanai (ISO 18593:2018) | Standarts spēkā |
| 61337 | prEN 16987 | Lebensmittel - Bestimmung von Acrylamid in Kaffee und Kaffee-Erzeugnissen mit HPLC-MS/MS und GC-MS | Izstrādē |
Attēlo no 541. līdz 550. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
