CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
66616 | LVS CEN/TS 17061:2020 | Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, lietojot hromatogrāfijas metodes | Standarts spēkā |
66617 | CEN/TS 17062:2019 | Aliments d’origine végétale - Multiméthode de détermination des résidus de pesticides dans les huiles végétales par CL-SM/SM (QuOil) | Izstrādē |
66617 | LVS CEN/TS 17062:2020 | Augu izcelsmes pārtika. Multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai augu eļļās ar LC-MS/MS (QuOil) | Standarts spēkā |
67051 | prEN ISO 16050 rev | Produits alimentaires -- Dosage de l'aflatoxine B1 et détermination de la teneur totale en aflatoxines B1, B2, G1 et G2 dans les céréales, les fruits à coque et les produits dérivés -- Méthode par chromatographie liquide à haute performance | Izstrādē |
67774 | EN ISO 21572:2019 | Foodstuffs - Molecular biomarker analysis - Immunochemical methods for the detection and quantification of proteins (ISO 21572:2019) | Izstrādē |
67774 | LVS EN ISO 21572:2020 | Pārtikas produkti. Molekulāro biomarķieru analīze. Imūnķīmiskās metodes proteīnu noteikšanai un kvantifikācijai (ISO 21572:2019) | Standarts spēkā |
68130 | LVS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana. 1.grozījums: Plašāks inkubācijas temperatūru diapazons, D pielikuma statusa grozījums un MSRV un SC sastāva korekcija (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
68670 | LVS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai. 1.grozījums: Neapstrādātu jūras gliemežu paraugu sagatavošana (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
68868 | LVS EN ISO 23036-2:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes Anisakidae L3 kāpuru noteikšanai zivīs un zivju izstrādājumos. 2. daļa. Mākslīgās sagremošanas tests (ISO 23036-2:2021) | Standarts spēkā |
68869 | LVS EN ISO 23036-1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes Anisakidae L3 kāpuru noteikšanai zivīs un zivju izstrādājumos. 1. daļa. UV presesēšanas metode (ISO 23036-1:2021) | Standarts spēkā |
Attēlo no 591. līdz 600. no pavisam 649 ieraksta(-iem).