Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
66616LVS CEN/TS 17061:2020Pārtikas produkti. Vadlīnijas pesticīdu atlieku un organisko piesārņotāju kalibrēšanai un kvantitatīvai noteikšanai, lietojot hromatogrāfijas metodesStandarts spēkā
66617CEN/TS 17062:2019Aliments d’origine végétale - Multiméthode de détermination des résidus de pesticides dans les huiles végétales par CL-SM/SM (QuOil)Izstrādē
66617LVS CEN/TS 17062:2020Augu izcelsmes pārtika. Multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai augu eļļās ar LC-MS/MS (QuOil)Standarts spēkā
67051prEN ISO 16050 revProduits alimentaires -- Dosage de l'aflatoxine B1 et détermination de la teneur totale en aflatoxines B1, B2, G1 et G2 dans les céréales, les fruits à coque et les produits dérivés -- Méthode par chromatographie liquide à haute performanceIzstrādē
67774EN ISO 21572:2019Foodstuffs - Molecular biomarker analysis - Immunochemical methods for the detection and quantification of proteins (ISO 21572:2019)Izstrādē
67774LVS EN ISO 21572:2020Pārtikas produkti. Molekulāro biomarķieru analīze. Imūnķīmiskās metodes proteīnu noteikšanai un kvantifikācijai (ISO 21572:2019)Standarts spēkā
68130LVS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana. 1.grozījums: Plašāks inkubācijas temperatūru diapazons, D pielikuma statusa grozījums un MSRV un SC sastāva korekcija (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)Standarts spēkā
68670LVS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai. 1.grozījums: Neapstrādātu jūras gliemežu paraugu sagatavošana (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020)Standarts spēkā
68868LVS EN ISO 23036-2:2021Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes Anisakidae L3 kāpuru noteikšanai zivīs un zivju izstrādājumos. 2. daļa. Mākslīgās sagremošanas tests (ISO 23036-2:2021)Standarts spēkā
68869LVS EN ISO 23036-1:2021Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes Anisakidae L3 kāpuru noteikšanai zivīs un zivju izstrādājumos. 1. daļa. UV presesēšanas metode (ISO 23036-1:2021)Standarts spēkā
Attēlo no 591. līdz 600. no pavisam 649 ieraksta(-iem).