CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
35384 | EN ISO 16050:2011 | Pārtikas produkti. Aflatoksīna B1 un aflatoksīnu B1, B2, G1, G2 noteikšana graudaugos, riekstos un radnieciskos produktos. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode (ISO 16050:2003) | Izstrādē |
27751 | EN 15851:2010 | Pārtikas produkti. B1 aflatoksīna noteikšana graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Izstrādē |
80389 | prEN xxx | Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of methylmercury in foodstuffs by LC-ICP-MS | Izstrādē |
80086 | prEN ISO 18862 | Café et dérivés du café - Dosage de l'acrylamide - Méthodes par CLHP-SM/SM et CG-SM après dérivation (ISO/DIS 18862:2024) | Izstrādē |
13876 | EN 14569:2004 | Produits alimentaires - Dépistages microbiologique des aliments ionisés en utilisant la technique LAL/GNB | Izstrādē |
80388 | prEN 16802 rev | Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of arsenic species in foodstuffs by anion-exchange HPLC-ICP-MS | Izstrādē |
81468 | - | Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 6: Wheat (Triticum L.) and Rye (Secale cereale) — Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Izstrādē |
81471 | - | Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 9: Fish — Qualitative detection of a specific DNA sequence in food by real-time PCR | Izstrādē |
64278 | - | Requirements for methods of species analysis | Izstrādē |
40617 | EN ISO 16654:2001/prA1 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis von Escherichia coli O157 (ISO 16654:2001) | Izstrādē |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 649 ieraksta(-iem).