CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
65804 | EN ISO 9233-2:2018 | Käse, Käserinde und Schmelzkäse - Bestimmung des Natamycingehalts - Teil 2: Verfahren mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie für Käse, Käserinde und Schmelzkäse (ISO 9233-2:2018) | Izstrādē |
38568 | EN ISO 12779:2013 | Lactose - Bestimmung des Wassergehaltes - Karl-Fischer-Verfahren (ISO 12779:2011) | Izstrādē |
30539 | EN ISO 1737:2008 | Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008) | Izstrādē |
30543 | EN ISO 7208:2008 | Vājpiens, sūkalas un paniņas. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7208:2008) | Izstrādē |
68635 | EN ISO 14501:2021 | Milch und Milchpulver - Bestimmung des Gehalts an Aflatoxin M1 - Reinigung durch Immunaffinitäts-Chromatographie und Bestimmung mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie (ISO 14501:2021) | Izstrādē |
30544 | EN ISO 7328:2008 | Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008) | Izstrādē |
81610 | prEN ISO 16958 rev | Milk, milk products, infant formula and adult nutritionals — Determination of fatty acids composition — Capillary gas chromatographic method | Izstrādē |
26228 | EN ISO 14637:2006 | Milch - Bestimmung des Harnstoffgehaltes - Enzymatisches Verfahren mit pH-Änderung (Referenzverfahren) (ISO 14637:2004) | Izstrādē |
22989 | EN ISO 14673-2:2004 | Milk and milk products - Determination of nitrate and nitrite contents - Part 2: Method using segmented flow analysis (Routine method) (ISO 14673-2:2004) | Izstrādē |
22030 | prEN ISO 14637 | Milk - Determination of urea content (ISO/DIS 14637:2002) | Izstrādē |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 220 ieraksta(-iem).