CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27867 | LVS EN ISO 8586-2:2009 | Sensorā analīze. Vispārīgie norādījumi ekspertu izvēlei, apmācībai un kontrolei. 2. daļa: Sensorās vērtēšanas eksperti (ISO 8586-2:2008) | Atcelts |
27869 | LVS EN ISO 6571:2009 | Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008) | Standarts spēkā |
27870 | LVS EN ISO 5492:2009 | Sensorā analīze. Vārdnīca (ISO 5492:2008) | Standarts spēkā |
27871 | LVS EN ISO 3493:2007 | Vaniļa. Terminu vārdnīca | Atcelts |
27872 | LVS EN ISO 4120:2007 | Sensoriskā analīze. Metodika. Trīsstūrveida tests | Atcelts |
27873 | LVS EN ISO 5495:2007 | Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas tests | Standarts spēkā |
28862 | LVS EN ISO 948:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Paraugu ņemšana (ISO 948:1980) | Standarts spēkā |
28870 | LVS EN ISO 676:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997) | Standarts spēkā |
30647 | LVS EN ISO 9235:2014 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2013) | Atcelts |
32318 | LVS EN ISO 3493:2014 | Vaniļa. Terminu vārdnīca (ISO 3493:2014) | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 50 ieraksta(-iem).