Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27867LVS EN ISO 8586-2:2009Sensorā analīze. Vispārīgie norādījumi ekspertu izvēlei, apmācībai un kontrolei. 2. daļa: Sensorās vērtēšanas eksperti (ISO 8586-2:2008)Atcelts
27869LVS EN ISO 6571:2009Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008)Standarts spēkā
27870LVS EN ISO 5492:2009Sensorā analīze. Vārdnīca (ISO 5492:2008)Standarts spēkā
27871LVS EN ISO 3493:2007Vaniļa. Terminu vārdnīcaAtcelts
27872LVS EN ISO 4120:2007Sensoriskā analīze. Metodika. Trīsstūrveida testsAtcelts
27873LVS EN ISO 5495:2007Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas testsStandarts spēkā
28862LVS EN ISO 948:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Paraugu ņemšana (ISO 948:1980)Standarts spēkā
28870LVS EN ISO 676:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Botāniskā nomenklatūra (ISO676:1995, including Cor 1:1997)Standarts spēkā
30647LVS EN ISO 9235:2014Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2013)Atcelts
32318LVS EN ISO 3493:2014Vaniļa. Terminu vārdnīca (ISO 3493:2014)Standarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 50 ieraksta(-iem).