Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
32820LVS EN ISO 7540:2010Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006)Atcelts
33240LVS EN ISO 7541:2010Malta (pulverveida) paprika. Kopējā dabisko krāsvielu satura noteikšana (ISO 7541:1989)Atcelts
33241LVS EN ISO 2825:2010Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981)Standarts spēkā
33242LVS EN ISO 8589:2010Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007)Standarts spēkā
33243LVS EN ISO 10399:2010Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004)Atcelts
33244LVS EN ISO 13299:2010Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003)Atcelts
35983LVS EN 16466-1:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 1. daļa: Etiķskābes 2H-NMR analīzeAtcelts
36003LVS EN 16466-2:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 2. daļa: Etiķskābes 13C-IRMS analīzeStandarts spēkā
36004LVS EN 16466-3:2013Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 3. daļa: Vīnetiķī esošā ūdens 18O-IRMS analīzeStandarts spēkā
36455LVS EN ISO 13299:2016Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2016)Standarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 50 ieraksta(-iem).