CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
32820 | LVS EN ISO 7540:2010 | Malta paprika (Capsicum annuum L.). Specifikācija (ISO 7540:2006) | Atcelts |
33240 | LVS EN ISO 7541:2010 | Malta (pulverveida) paprika. Kopējā dabisko krāsvielu satura noteikšana (ISO 7541:1989) | Atcelts |
33241 | LVS EN ISO 2825:2010 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta parauga sagatavošana analīzēm (ISO 2825:1981) | Standarts spēkā |
33242 | LVS EN ISO 8589:2010 | Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007) | Standarts spēkā |
33243 | LVS EN ISO 10399:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004) | Atcelts |
33244 | LVS EN ISO 13299:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2003) | Atcelts |
35983 | LVS EN 16466-1:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 1. daļa: Etiķskābes 2H-NMR analīze | Atcelts |
36003 | LVS EN 16466-2:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 2. daļa: Etiķskābes 13C-IRMS analīze | Standarts spēkā |
36004 | LVS EN 16466-3:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 3. daļa: Vīnetiķī esošā ūdens 18O-IRMS analīze | Standarts spēkā |
36455 | LVS EN ISO 13299:2016 | Sensorā analīze. Metodika. Vispārīgie norādījumi sensorā profila izveidošanai (ISO 13299:2016) | Standarts spēkā |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 50 ieraksta(-iem).