CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
62993 | LVS EN ISO 11132:2017 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīva sensorā paneļa veiktspējas uzraudzībai (ISO 11132:2012) | Atcelts |
62994 | LVS EN ISO 11136:2017 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā (ISO 11136:2014) | Standarts spēkā |
63232 | LVS EN ISO 7540:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020) | Standarts spēkā |
63233 | LVS EN ISO 7541:2020 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020) | Standarts spēkā |
65409 | LVS EN ISO 10399:2018 | Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2017) | Standarts spēkā |
68139 | LVS EN ISO 4120:2021 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Trīsstūra tests (ISO 4120:2021) | Standarts spēkā |
68140 | LVS EN ISO 8586:2023 | Sensorā analīze. Sensoro vērtētāju atlase un apmācība (ISO 8586:2023) | Standarts spēkā |
68141 | LVS EN ISO 11132:2021 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīvā apraksta sensorās analīzes komisijas snieguma mērīšanai (ISO 11132:2021) | Standarts spēkā |
70244 | LVS EN ISO 9235:2021 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021) | Standarts spēkā |
71442 | LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 50 ieraksta(-iem).