Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
62993LVS EN ISO 11132:2017Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīva sensorā paneļa veiktspējas uzraudzībai (ISO 11132:2012)Atcelts
62994LVS EN ISO 11136:2017Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā (ISO 11136:2014)Standarts spēkā
63232LVS EN ISO 7540:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Malta salda un asa paprika (Capsicum annuum L. un Capsicum frutescens L.). Specifikācijas (ISO 7540:2020)Standarts spēkā
63233LVS EN ISO 7541:2020Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Ekstrahējamo krāsvielu spektrofotometriskā noteikšana paprikā (ISO 7541:2020)Standarts spēkā
65409LVS EN ISO 10399:2018Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2017)Standarts spēkā
68139LVS EN ISO 4120:2021Sensorā analīze. Metodoloģija. Trīsstūra tests (ISO 4120:2021)Standarts spēkā
68140LVS EN ISO 8586:2023Sensorā analīze. Sensoro vērtētāju atlase un apmācība (ISO 8586:2023)Standarts spēkā
68141LVS EN ISO 11132:2021Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīvā apraksta sensorās analīzes komisijas snieguma mērīšanai (ISO 11132:2021)Standarts spēkā
70244LVS EN ISO 9235:2021Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca (ISO 9235:2021)Standarts spēkā
71442LVS EN ISO 11136:2017/A1:2020Sensorā analīze. Metodoloģija. Vispārīgas vadlīnijas patērētāju labsajūtas testēšanai noteiktā apgabalā. 1.grozījums (ISO 11136:2014/Amd 1:2020)Standarts spēkā
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 50 ieraksta(-iem).