CEN/SS C01
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
36669 | LVS EN ISO 3218:2014 | Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014) | Standarts spēkā |
37371 | LVS EN ISO 8589:2010/A1:2014 | Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007/Amd 1:2014) | Standarts spēkā |
39139 | LVS EN ISO 927:2010 /AC:2013 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Svešķermeņu un ārējas izcelsmes vielu satura noteikšana. Tehniskie labojumi 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012) | Standarts spēkā |
40030 | LVS EN ISO 8586:2014 | Sensorā analīze. Vispārējas pamatnostādnes izvēlēto sensoro vērtētāju un ekspertu atlasei, apmācībai un uzraudzībai (ISO 8586:2012, koriģētā versija 2014-06-15) | Atcelts |
40813 | LVS EN ISO 5492:2009/A1:2017 | Sensorā analīze. Vārdnīca. 1.grozījums (ISO 5492:2008/Amd 1:2016) | Standarts spēkā |
41806 | LVS EN ISO 9235:2014/AC:2016 | Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca. 1.tehniskais koriģējums (ISO 9235:2013/Cor 1:2014) | Atcelts |
58900 | LVS EN ISO 22000:2018 | Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2018) | Standarts spēkā |
59195 | LVS EN ISO 5495:2007/A1:2016 | Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas tests (ISO 5495:2005/Amd 1:2016) | Standarts spēkā |
59879 | LVS EN ISO 6571:2009/A1:2018 | Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode). 1.grozījums (ISO 6571:2008/Amd 1:2017) | Standarts spēkā |
60351 | LVS EN 16889:2016 | Pārtikas higiēna. Karsto dzērienu ražošana un padeve no karsto dzērienu ierīcēm. Higiēnas prasības, migrācijas tests | Standarts spēkā |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).