Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
36669LVS EN ISO 3218:2014Ēteriskās eļļas. Nomenklatūras principi (ISO 3218:2014)Standarts spēkā
37371LVS EN ISO 8589:2010/A1:2014Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007/Amd 1:2014)Standarts spēkā
39139LVS EN ISO 927:2010 /AC:2013Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Svešķermeņu un ārējas izcelsmes vielu satura noteikšana. Tehniskie labojumi 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)Standarts spēkā
40030LVS EN ISO 8586:2014Sensorā analīze. Vispārējas pamatnostādnes izvēlēto sensoro vērtētāju un ekspertu atlasei, apmācībai un uzraudzībai (ISO 8586:2012, koriģētā versija 2014-06-15)Atcelts
40813LVS EN ISO 5492:2009/A1:2017Sensorā analīze. Vārdnīca. 1.grozījums (ISO 5492:2008/Amd 1:2016)Standarts spēkā
41806LVS EN ISO 9235:2014/AC:2016Aromātiskās dabīgās izejvielas. Vārdnīca. 1.tehniskais koriģējums (ISO 9235:2013/Cor 1:2014)Atcelts
58900LVS EN ISO 22000:2018Pārtikas drošuma pārvaldības sistēmas. Prasības jebkurai pārtikas aprites ķēdes organizācijai (ISO 22000:2018)Standarts spēkā
59195LVS EN ISO 5495:2007/A1:2016Sensoriskā analīze. Metodika. Pārveida salīdzināšanas tests (ISO 5495:2005/Amd 1:2016)Standarts spēkā
59879LVS EN ISO 6571:2009/A1:2018Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode). 1.grozījums (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)Standarts spēkā
60351LVS EN 16889:2016Pārtikas higiēna. Karsto dzērienu ražošana un padeve no karsto dzērienu ierīcēm. Higiēnas prasības, migrācijas testsStandarts spēkā
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 50 ieraksta(-iem).