Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
74730ISO 16624:2020Wheat flour and durum wheat semolina — Determination of colour by diffuse reflectance colorimetryStandarts spēkā
35864ISO 21415-3:2006Blé et farines de blé — Teneur en gluten — Partie 3: Détermination du gluten sec à partir du gluten humide par une méthode de séchage en étuveStandarts spēkā
35863ISO 21415-1:2006Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 1: Determination of wet gluten by a manual methodStandarts spēkā
19031ISO 11051:1994Durum wheat (Triticum durum Desf.) — SpecificationStandarts spēkā
75733ISO 11746:2020Riz — Détermination des caractéristiques biométriques des grainsStandarts spēkā
50933ISO 5527:2015Cereals — VocabularyStandarts spēkā
85402ISO 6639-2:2025Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 2: SamplingStandarts spēkā
60292ISO 17718:2013Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increaseStandarts spēkā
70009ISO 7305:2019Milled cereal products — Determination of fat acidityStandarts spēkā
6958ISO 2164:1975Pulses — Determination of glycosidic hydrocyanic acidStandarts spēkā
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 252 ieraksta(-iem).