Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
60574ISO 8587:2006/Amd 1:2013Sensory analysis — Methodology — Ranking — Amendment 1Standarts spēkā
62546ISO 3972:2011/Cor 1:2012Sensory analysis — Methodology — Method of investigating sensitivity of taste — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
63403ISO 8588:2017Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai "A" - "non A"Standarts spēkā
63887ISO 5492:2008/Amd 1:2016Sensory analysis — Vocabulary — Amendment 1Standarts spēkā
64716ISO 29842:2011/Amd 1:2015Analyse sensorielle — Méthodologie — Plans de présentation en blocs incomplets équilibrés — Amendement 1Atcelts
65519ISO 6658:2017Sensory analysis — Methodology — General guidanceStandarts spēkā
65520ISO 11056:1999/Amd 2:2015Analyse sensorielle — Méthodologie — Méthode d'estimation de la grandeur — Amendement 2Atcelts
67425ISO 5495:2005/Amd 1:2016Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai de comparaison par paires — Amendement 1Standarts spēkā
68549ISO 20613:2019Sensory analysis — General guidance for the application of sensory analysis in quality controlStandarts spēkā
68901ISO 13301:2018Sensory analysis — Methodology — General guidance for measuring odour, flavour and taste detection thresholds by a three-alternative forced-choice (3-AFC) procedureStandarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 114 ieraksta(-iem).