CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 28127 | EN 14133:2003/AC:2006 | Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Wein und Bier - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer Immunoaffinitätssäule | Atcelts |
| 31710 | EN 14133:2009 | Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana vīnā un alū. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu | Izstrādē |
| 13895 | EN 14148:2003 | Foodstuffs - Determination of vitamin K1 by HPLC | Izstrādē |
| 13846 | EN 14152:2003 | Produits alimentaires - Dosage de la vitamine B2 par CLHP | Atcelts |
| 26015 | EN 14152:2003/AC:2005 | Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin B2 mit HPLC | Atcelts |
| 35372 | EN 14152:2014 | Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin B2 mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie | Izstrādē |
| 27770 | EN 14164:2008 | Pārtikas produkti. B 6 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (HPLC) | Atcelts |
| 37298 | EN 14164:2014 | Lebensmittel - Bestimmung von Vitamin B6 mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie | Izstrādē |
| 27771 | EN 14166:2009 | Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiski | Izstrādē |
| 13863 | EN 14176:2003 | Lebensmittel - Bestimmung von Domoinsäure in Muscheln mit HPLC | Atcelts |
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
