CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
81468 | - | Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 6: Wheat (Triticum L.) and Rye (Secale cereale) — Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Izstrādē |
81470 | - | Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 8: Peanut (Arachis hypogaea), hazelnut (Corylus spp.), walnut (Juglans regia) and cashew (Anacardium occidentale) — Qualitative detection of specific DNA sequences in food by real-time PCR | Izstrādē |
81469 | - | Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 7: Peanut (Arachis hypogaea)— Qualitative detection of a specific DNA sequence in food by real-time PCR | Izstrādē |
64278 | - | Requirements for methods of species analysis | Izstrādē |
35370 | CEN/TS 16233-2:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācija | Izstrādē |
66616 | CEN/TS 17061:2019 | Produits alimentaires - Lignes directrices pour l’étalonnage et le dosage des résidus de pesticides et contaminants organiques par des méthodes chromatographiques | Izstrādē |
27788 | - | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von potentiell enteropathogenen Vibrio spp. - Teil 2: Nachweis von anderen Spezies als vibrio parahaemolyticus und vibrio cholerae | Izstrādē |
27754 | - | Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in cocoa powder - HPLC method with clean-up on immunoaffinity column | Izstrādē |
27776 | EN 15652:2009 | Pārtikas produkti. Niacīna noteikšana ar HPLC metodi | Izstrādē |
27772 | EN 12821:2009 | Pārtikas produkti. Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju D vitamīna noteikšanai. Holekalciferola (D3) un ergokalciferola (D2) noteikšana | Izstrādē |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 649 ieraksta(-iem).