CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13863 | EN 14176:2003 | Lebensmittel - Bestimmung von Domoinsäure in Muscheln mit HPLC | Atcelts |
37753 | LVS CEN ISO/TS 10272-3:2010 /AC:2012 | Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. daļa: Puskvantitatīva metode. 1.tehniskais koriģējums (ISO/TS10272-3:2010/Cor 1:2011) | Atcelts |
13875 | EN 13751:2002 | Foodstuffs - Detection of irradiated food using photostimulated luminescence | Atcelts |
13878 | LVS EN 14082:2003 | Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, cinka, vara, dzelzs un hroma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometriju pēc sadedzināšanas | Atcelts |
13843 | LVS EN 12821:2001 | Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju D vitamīna noteikšanai - Holekalciferola (D3) un ergokalciferola (D2) noteikšana | Atcelts |
13829 | EN 1785:1996 | Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic / Mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanones | Atcelts |
61388 | CEN/TS 17062:2017 | Aliments d’origine végétale - Multiméthode de détermination de la teneur en résidus de pesticides dans les huiles végétales par CL-SM/SM | Atcelts |
64989 | EN 15634-1:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 1: Allgemeine Betrachtungen | Atcelts |
13899 | ENV 14164:2002 | Produits alimentaires - Détermination de la vitamine B6 par CLHP | Atcelts |
13878 | EN 14082:2003 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Bestimmung von Blei, Cadmium, Zink, Kupfer, Eisen und Chrom mit Atomabsorptionsspektrometrie (AAS) nach Trockenveraschung | Atcelts |
Attēlo no 361. līdz 370. no pavisam 649 ieraksta(-iem).