Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13863EN 14176:2003Lebensmittel - Bestimmung von Domoinsäure in Muscheln mit HPLCAtcelts
37753LVS CEN ISO/TS 10272-3:2010 /AC:2012Pārtikas un lopbarības mikrobioloģija. Campylobacter spp. konstatēšana un skaitīšana ar horizontālo paņēmienu. 3. daļa: Puskvantitatīva metode. 1.tehniskais koriģējums (ISO/TS10272-3:2010/Cor 1:2011)Atcelts
13875EN 13751:2002Foodstuffs - Detection of irradiated food using photostimulated luminescenceAtcelts
13878LVS EN 14082:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Svina, kadmija, cinka, vara, dzelzs un hroma noteikšana ar atomabsorbcijas spektrometriju pēc sadedzināšanasAtcelts
13843LVS EN 12821:2001Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju D vitamīna noteikšanai - Holekalciferola (D3) un ergokalciferola (D2) noteikšanaAtcelts
13829EN 1785:1996Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic / Mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanonesAtcelts
61388CEN/TS 17062:2017Aliments d’origine végétale - Multiméthode de détermination de la teneur en résidus de pesticides dans les huiles végétales par CL-SM/SMAtcelts
64989EN 15634-1:2019Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 1: Allgemeine BetrachtungenAtcelts
13899ENV 14164:2002Produits alimentaires - Détermination de la vitamine B6 par CLHPAtcelts
13878EN 14082:2003Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Bestimmung von Blei, Cadmium, Zink, Kupfer, Eisen und Chrom mit Atomabsorptionsspektrometrie (AAS) nach TrockenveraschungAtcelts
Attēlo no 361. līdz 370. no pavisam 649 ieraksta(-iem).