CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 59270 | CEN/TS 15634-3:2016 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 3: Haselnuss (Corylus avellana) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCR | Atcelts |
| 59276 | CEN/TS 15634-4:2016 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 4: Erdnuss (Arachis hypogaea) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Schokolade mittels Real-time PCR | Atcelts |
| 59273 | CEN/TS 15634-5:2016 | Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Atcelts |
| 29300 | CEN/TS 16187:2011 | Pārtikas produkti. Fumonizīna B1 un B2 noteikšana zīdaiņu un mazu bērnu pārtikā, kas satur apstrādātu kukurūzu. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu pēc pirmskolonnas derivatizācijas | Atcelts |
| 35369 | CEN/TS 16233-1:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 1. daļa: Astaksantīna un kantaksantīna noteikšana | Izstrādē |
| 35370 | CEN/TS 16233-2:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācija | Izstrādē |
| 35378 | CEN/TS 16621:2014 | Pārtikas produkti. Benzo[a]pirēna satura, benzo[a]antracēna, krizēna un benzo[k]fluoretēna noteikšana pārtikas produktos ar HPLC-FD | Izstrādē |
| 40277 | CEN/TS 16707:2014 | Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Polymerase chain reaction (PCR) based screening strategies | Izstrādē |
| 40276 | CEN/TS 16731:2014 | Foodstuffs - Determination of hydride-reactive arsenic compounds in rice by atomic absorption spectrometry (Hydride-AAS) following acid extraction | Izstrādē |
| 61386 | CEN/TS 17061:2017 | Lebensmittel - Anleitung zur Kalibrierung und quantitativen Bestimmung von Pflanzenschutzmittelrückständen und organischen Kontaminanten mit chromatographischen Verfahren | Atcelts |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
