CEN/TC 275
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 13877 | LVS EN 13783:2003 | Pārtikas produkti - Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot tiešo epifluorescento filtrtehniku/aerobu mikroorganismu skaits (DEFT/APC) - Skrīninga metode | Standarts spēkā |
| 13905 | LVS EN 1378:2001+AC/AC:2016 | Pārtikas produkti. Aspartama noteikšana pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
| 35379 | LVS EN 16857:2017 | Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS) | Standarts spēkā |
| 35381 | LVS EN 16620:2015 | Pārtikas produktu analīze. Furāna noteikšana kafijā un kafijas produktos ar augšgala gāzu hromatogrāfiju un masas spektrometriju (HG GC-MS) | Standarts spēkā |
| 13903 | LVS EN 1376:2001+AC/AC:2016 | Pārtikas produkti. Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos. Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
| 35376 | LVS EN 16618:2015 | Pārtikas produktu analīze. Akrilamīdu noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfijas tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS/MS) | Standarts spēkā |
| 13861 | LVS EN 14131:2003 | Pārtikas produkti - Folatu mikrobioloģiska noteikšana | Standarts spēkā |
| 40277 | LVS CEN/TS 16707:2015 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Uz polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) bāzētās skrīninga stratēģijas | Standarts spēkā |
| 27762 | LVS EN ISO 16654:2002/A1:2017 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 1.grozījums: B pielikums: Starplaboratoriju pētījumu rezultāts (ISO 16654:2001/Amd 1:2017) | Standarts spēkā |
| 13851 | LVS EN 13191-1:2001 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 1.daļa: Kopējā bromīda kā neorganiskā bromīda noteikšana | Standarts spēkā |
Attēlo no 571. līdz 580. no pavisam 651 ieraksta(-iem).
