Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40297LVS EN 16924:2017Pārtikas produkti. Zearalenona noteikšana pārtikas augu eļļās ar LC-FLD vai LC-MS/MSStandarts spēkā
13868LVS EN 12014-1:2001 +A1Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Vispārīgie norādījumiStandarts spēkā
38632LVS EN 14526:2017Pārtikas produkti. Saksitoksīna grupas toksīnu noteikšana gliemenēs. Augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfijas (HPLC) metode, lietojot pirmskolonnas derivatizāciju ar peroksīda vai perjodātu oksidēšanosStandarts spēkā
65894EN ISO 18862:2019Kaffee und Kaffee-Erzeugnisse - Bestimmung von Acrylamid - Verfahren mittels HPLC-MS/MS und mittels GC-MS nach Derivatisierung (ISO 18862:2016)Standarts spēkā
13831LVS EN 1528-2:1996Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 2.daļa: PCBs, tauku un pesticīdu ekstrakcija, kā arī tauku satura noteikšanaStandarts spēkā
27764LVS EN ISO 11290-2:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Uzskaitīšanas metode (ISO 11290-2:2017)Standarts spēkā
27762LVS EN ISO 16654:2002/A1:2017Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Escherichia coli O157 noteikšanai. 1.grozījums: B pielikums: Starplaboratoriju pētījumu rezultāts (ISO 16654:2001/Amd 1:2017)Standarts spēkā
40461LVS EN ISO 6887-4:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 4.daļa. Īpaši noteikumi dažādu izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-4:2017, koriģētā versija 2021-03)Standarts spēkā
40277LVS CEN/TS 16707:2015Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Uz polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) bāzētās skrīninga stratēģijasStandarts spēkā
35376LVS EN 16618:2015Pārtikas produktu analīze. Akrilamīdu noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfijas tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS/MS)Standarts spēkā
Attēlo no 571. līdz 580. no pavisam 651 ieraksta(-iem).