Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27760LVS EN ISO 19020:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Stafilokoku enterotoksīnu pārtikas produktos imūnfermentatīvās noteikšanas horizontālā metode (ISO 19020:2017)Standarts spēkā
34496LVS EN ISO 16140-2:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 2.daļa: Protokols alternatīvo (patentēto) metožu validācijai pret references metodi (ISO 16140-2:2016)Standarts spēkā
40294LVS EN 17279:2020Pārtikas produkti. Multimetode aflatoksīna B1, dezoksinivalenola, fumonizīna B1 un B2, ohratoksīna A, T-2 toksīna, HT-2 toksīna un zearalenona skrīningam pārtikas produktos, izņemot zīdaiņiem un maziem bērniem paredzētus produktus, lietojot LC-MS/MSStandarts spēkā
40275LVS CEN ISO/TS 18867:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Patogēno Yersinia enterocolitica un Yersinia pseudotuberculosis noteikšana (ISO/TS 18867:2015)Standarts spēkā
27747LVS CEN/TR 15641:2007Pārtikas produktu analīze. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar LC - MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametriStandarts spēkā
27772LVS EN 12821:2009Pārtikas produkti. Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju D vitamīna noteikšanai. Holekalciferola (D3) un ergokalciferola (D2) noteikšanaStandarts spēkā
13798LVS EN 1379:2016Pārtikas produkti. Ciklamāta un saharīna noteikšana šķidrajos pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
68670LVS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai. 1.grozījums: Neapstrādātu jūras gliemežu paraugu sagatavošana (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020)Standarts spēkā
35376LVS EN 16618:2015Pārtikas produktu analīze. Akrilamīdu noteikšana pārtikā ar šķidruma hromatogrāfijas tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS/MS)Standarts spēkā
26017LVS EN 15111:2007Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. Joda satura noteikšana diētiskajos produktos ar ICP - MS metodi (induktīvi saistītā plazmas masas spektrometrija)Standarts spēkā
Attēlo no 571. līdz 580. no pavisam 649 ieraksta(-iem).