CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
26017 | EN 15111:2007 | Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of iodine by ICP-MS (inductively coupled plasma mass spectrometry) | Izstrādē |
35367 | EN 16155:2012 | Pārtikas produkti. Sukralozes noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Izstrādē |
37301 | CEN/TR 16468:2013 | Analyse des produits alimentaires - Détermination des résidus de pesticides par CG-SM - Temps de rétention, paramètres de spectrométrie de masse et information sur la réponse des détecteurs | Izstrādē |
61387 | EN 15662:2018 | Foods of plant origin - Multimethod for the determination of pesticide residues using GC- and LC-based analysis following acetonitrile extraction/partitioning and clean-up by dispersive SPE - Modular QuEChERS-method | Izstrādē |
29307 | CEN/TS 15633-3:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 3. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot poliklonālās antivielas un olbaltumvielu noteikšana ar Lowry metodi | Izstrādē |
40820 | prEN ISO 7932 rev | Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour le dénombrement de Bacillus cereus présomptifs - Technique par comptage des colonies à 30 degrés C | Izstrādē |
13855 | EN 12396-3:2000 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Dithiocarbamat- und Thiuramdisulfid-Rückständen - Teil 3: UV-Spektralphotometrisches Xanthogenat-Verfahren | Izstrādē |
13852 | EN 13191-2:2000 | Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 2: Bestimmung von anorganischem Bromid | Izstrādē |
27755 | - | Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 in maize - HPLC method with clean-up on immunoaffinity column | Izstrādē |
13872 | - | Foodstuffs - Determination of saxitoxin and dicarbamoyl saxitoxin in mussels - HPLC method with pre-column derivatization and solid phase extraction clean-up | Izstrādē |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 649 ieraksta(-iem).