CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
60206 | CEN/TR 16875:2015 | Cereal and cereal products - Technical report of the interlaboratory study for the determination of impurities content in maize (Zea mays, L.) and sorghum (Sorghum bicolor, L.) | Izstrādē |
60206 | LVS CEN/TR 16875:2016 | Graudaugi un graudaugu produkti. Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu, lai noteiktu piemaisījumu saturu kukurūzā (Zea Mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.) | Standarts spēkā |
60207 | prEN 15731-2 | Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration - Part 2 - For test flours and milling methodology | Izstrādē |
60208 | EN ISO 7973:2015 | Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992) | Izstrādē |
60208 | LVS EN ISO 7973:2016 | Graudaugi un graudaugu produkti. Miltu viskozitātes noteikšana. Metode, izmantojot amilogrāfu (ISO 7973:1992) | Standarts spēkā |
60209 | EN ISO 5223:2015 | Analysensiebe für Getreide (ISO 5223:1995, einschließlich Änderung 1:1999) | Izstrādē |
60209 | LVS EN ISO 5223:2016 | Graudu testēšanas sieti (ISO 5223:1995, ieskaitot Amd 1:1999) | Standarts spēkā |
60210 | prEN 15731-1 | Céréales et produits céréaliers - Blé tendre (Triticum aestivum L.) - Détermination des propriétés alvéographiques d'une pâte à hydratation adaptée - Partie 1 : Farines industrielles | Izstrādē |
61522 | EN ISO 16624:2020 | Weichweizenmehl und Hartweizengrieß - Farbbestimmung mittels diffuser Reflexionskolorimetrie (ISO 16624:2020) | Izstrādē |
61522 | LVS EN ISO 16624:2020 | Kviešu milti un cieto kviešu mannas putraimi. Krāsas noteikšana ar difūzās atstarošanas kolorimetriju (ISO 16624:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 175 ieraksta(-iem).