CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
65524 | EN ISO 6647-2:2020 | Riz - Détermination de la teneur en amylose - Partie 2: Méthode spectrophotométrique de routine sans mode opératoire de dégraissage et avec étalonnage à l'aide d'étalons de riz (ISO 6647-2:2020) | Izstrādē |
65524 | LVS EN ISO 6647-2:2020 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas spektrofotometriskā metode bez attaukošanas procedūras un ar kalibrēšanu, lietojot rīsu standartus (ISO 6647-2:2020) | Standarts spēkā |
66687 | - | Cereals and cereals products – Sampling studies | Izstrādē |
66764 | EN ISO 5530-1:2025 | Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph (ISO 5530-1:2025) | Standarts spēkā |
66764 | LVS EN ISO 5530-1:2025 | Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 1.daļa: Ūdens absorbcijas un reoloģisko īpašību noteikšana ar farinogrāfu (ISO 5530-1:2025) | Standarts spēkā |
66765 | EN ISO 5530-2:2025 | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025) | Standarts spēkā |
66765 | LVS EN ISO 5530-2:2025 | Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2025) | Standarts spēkā |
67757 | EN ISO 2171:2023 | Getreide, Hülsenfrüchte und Nebenprodukte - Bestimmung des Aschegehalts durch Verbrennung (ISO 2171:2023) | Izstrādē |
67757 | LVS EN ISO 2171:2023 | Graudaugi, pākšaugi un to blakusprodukti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2023) | Standarts spēkā |
67758 | EN ISO 6540:2021 | Maize - Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains) (ISO 6540:2021) | Izstrādē |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 175 ieraksta(-iem).