CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 62830 | - | Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial flours | Izstrādē |
| 62962 | prEN ISO 712 rev | Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung des Feuchtegehaltes - Referenzverfahren | Izstrādē |
| 62963 | EN ISO 11746:2012/A1:2017 | Reis - Bestimmung der biometrischen Eigenschaften des Reiskorns - Änderung 1 (ISO 11746:2012/Amd 1:2017) | Atcelts |
| 62963 | LVS EN ISO 11746:2012/A1:2018 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana. 1.grozījums (ISO 11746:2012/Amd 1:2017) | Atcelts |
| 62964 | EN ISO 11747:2012/A1:2018 | Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017) | Izstrādē |
| 62964 | LVS EN ISO 11747:2012/A1:2018 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas. 1.grozījums (ISO 11747:2012/Amd 1:2017) | Standarts spēkā |
| 64792 | EN 15948:2020 | Céréales - Détermination de la teneur en eau et en protéines - Méthode utilisant la spectroscopie proche infrarouge sur des grains entiers | Standarts spēkā |
| 64792 | LVS EN 15948:2021 | Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiem | Standarts spēkā |
| 65523 | EN ISO 6647-1:2020 | Rice - Determination of amylose content - Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin (ISO 6647-1:2020) | Standarts spēkā |
| 65523 | LVS EN ISO 6647-1:2020 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: Spektrofotometriskā metode ar attaukošanas procedūru ar metanolu un kartupeļu amilozes un lipīgo rīsu amilopektīna kalibrēšanas šķīdumiem (ISO 6647-1:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
