CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
75034 | EN ISO 11746:2022 | Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO 11746:2020) | Standarts spēkā |
75034 | LVS EN ISO 11746:2023 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2020) | Standarts spēkā |
75035 | EN ISO 7301:2022 | Reis - Anforderungen (ISO 7301:2021) | Izstrādē |
75035 | LVS EN ISO 7301:2023 | Rīsi. Specifikācija (ISO 7301:2021) | Standarts spēkā |
76268 | EN ISO 712-2:2024 | Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 2: Automatic drying oven method (ISO 712-2:2024) | Standarts spēkā |
76268 | LVS EN ISO 712-2:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 2.daļa: Automātiskās žāvēšanas krāsns metode (ISO 712-2:2024) | Standarts spēkā |
76893 | EN ISO 7301:2022/A1:2024 | Rice - Specification - Amendment 1 (ISO 7301:2021/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
76893 | LVS EN ISO 7301:2022/A1:2024 | Rīsi. Specifikācija. 1.grozījums (ISO 7301:2021/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
78265 | prEN 15731 rev | Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology | Izstrādē |
78901 | prEN ISO 16634-2 rev | Lebensmittelerzeugnisse - Bestimmung des Gehaltes an Gesamtstickstoff mit dem Verbrennungsverfahren nach Dumas und Berechnung des Gehaltes an Rohprotein - Teil 2: Getreide, Hülsenfrüchte und gemahlene Getreideerzeugnisse | Izstrādē |
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 175 ieraksta(-iem).