Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
67758LVS EN ISO 6540:2021Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (samaltos un veselos graudos) (ISO 6540:2021)Standarts spēkā
67759FprEN ISO 11746Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO/FDIS 11746:2019)Izstrādē
68053CEN/TR 17474:2020Céréales (blé et orge) - Rapport technique des essais interlaboratoires pour la détermination de la teneur en eau et en protéines par spectroscopie proche infrarouge sur des grains entiersIzstrādē
68053LVS CEN/TR 17474:2021Labība (kvieši un mieži). Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumiem mitruma un olbaltumvielu noteikšanai veselos graudos ar tuvā infrasarkanā starojuma spektrometrijuStandarts spēkā
70924CEN ISO/TR 29263:2021Cereals and cereal products - Sampling studies (ISO/TR 29263:2021)Izstrādē
70924LVS CEN ISO/TR 29263:2021Graudaugi un graudaugu produkti. Pētījumi par paraugu ņemšanu (ISO/TR 29263:2021)Standarts spēkā
73511EN ISO 17715:2025Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
73511LVS EN ISO 17715:2025Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
73512EN ISO 27971:2023Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023)Standarts spēkā
73512LVS EN ISO 27971:2023Graudaugi un graudaugu produkti. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2023)Standarts spēkā
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 175 ieraksta(-iem).