Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44610ISO 7700-1:2008Produits alimentaires — Vérification des humidimètres en service — Partie 1: Humidimètres pour céréalesStandarts spēkā
82590ISO 24557:2024Pulses — Determination of moisture content — Air-oven methodStandarts spēkā
35863ISO 21415-1:2006Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 1: Determination of wet gluten by a manual methodStandarts spēkā
51072ISO 6646:2011Rice — Determination of the potential milling yield from paddy and from husked riceStandarts spēkā
75726ISO 2171:2023Cereals, pulses and by-products — Determination of ash yield by incinerationStandarts spēkā
50933ISO 5527:2015Céréales — VocabulaireStandarts spēkā
35865ISO 21415-4:2006Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying methodStandarts spēkā
50736ISO 11747:2012Riz — Détermination de la résistance à l'extrusion des grains de riz après cuissonStandarts spēkā
86475ISO/DIS 20810Whole grain — Definition and technical criteriaAptauja
91312ISO/DIS 21415-2Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical meansAptauja
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 250 ieraksta(-iem).