CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
40294 | EN 17279:2019 | Pārtikas produkti. Daudzfunkcionālā metode ohratoksīna A, aflatoksīna B1, deoksinivalenola, zearalenona un fumonizīna B1 un B2 skrīningam pārtikas produktos, izņemot zīdaiņu un mazu bērnu pārtiku, lietojot HPLC-MS/MS | Atcelts |
40298 | EN 17280:2019 | Pārtikas produkti. Zearalenona un trihotecēnu, tostarp deoksinivalenola (DON) un tā acetilēto atvasinājumu (3-acetil-DON un 15-acetil-DON), nivalenola (NIV) un T-2 un HT-2 toksīna noteikšana graudaugos un graudaugu produktos, lietojot LC-MS/MS | Izstrādē |
40288 | EN 17424:2020 | Pārtikas produkti. Aflatoksīnu noteikšana garšvielās, izņemot papriku, ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD ar pēckolonnas derivatizāciju | Standarts spēkā |
40296 | EN 17425:2021 | Pārtikas produkti. Melno graudu alkaloīdu noteikšana graudaugos un graudaugu produktos ar dSPE attīrīšanu un HPLC-MS/MS | Izstrādē |
40292 | EN 17521:2021 | Pārtika. Alternaria toksīnu noteikšana tomātos, kviešos un saulespuķu sēklās ar SPE attīrīšanu un HPLC-MS/MS | Standarts spēkā |
71932 | EN 17641:2022 | Produits alimentaires - Multiméthode de détermination de la teneur en aflatoxines, déoxynivalénol, fumonisines, ochratoxine A, toxine T-2, toxine HT-2 et zéaralénone par CL-SM/SM | Izstrādē |
71350 | EN 17644:2022 | Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes de chromatographie en phase liquide couplée à la spectrométrie de masse (CL-SM) - Considérations générales | Izstrādē |
13828 | EN 1784:1996 | Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatography of hydrocarbons | Atcelts |
22296 | EN 1784:2003 | Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten fetthaltigen Lebensmitteln - Gaschromatographische Untersuchung auf Kohlenwasserstoffe | Izstrādē |
71676 | EN 17851:2023 | Produits alimentaires - Détermination des éléments et de leurs espèces chimiques - Détermination des éléments Ag, As, Cd, Co, Cr, Cu, Mn, Mo, Ni, Pb, Se, Tl, U et Zn dans les produits alimentaires par spectrométrie de masse avec plasma à couplage inductif (ICP-MS) après digestion sous pression | Izstrādē |
Attēlo no 211. līdz 220. no pavisam 649 ieraksta(-iem).