CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
22287 | LVS EN 14627:2005 | Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Arsēna un selēna kopēja satura noteikšana ar hidrīdu spektrometriju (HGAAS) pēc augstspiediena mineralizācijas (24.04.2014. precizēts nosaukuma tulkojums) | Standarts spēkā |
22296 | EN 1784:2003 | Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten fetthaltigen Lebensmitteln - Gaschromatographische Untersuchung auf Kohlenwasserstoffe | Izstrādē |
22296 | LVS EN 1784:2004 | Pārtikas produkti - Apstaroto, taukus saturošo pārtikas produktu noteikšana - Ogļūdeņražu gāzes hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
22297 | LVS EN 1785:2004 | Pārtikas produkti - Apstaroto, taukus saturošo pārtikas produktu noteikšana - 2-alkilciklobutanonu gāzes hromatogrāfijas/masspektrometriskā analīze | Standarts spēkā |
22297 | EN 1785:2003 | Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic/mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanones | Izstrādē |
22956 | LVS EN ISO 6579:2002/AC:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonellen spp (ISO 6579:2002) | Atcelts |
22956 | EN ISO 6579:2002/AC:2003 | Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp (ISO 6579:2002) | Atcelts |
23199 | LVS EN 12014-3:2005 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Nitrātu un nitrītu satura spektrometriskā noteikšana gaļas produktos pēc fermentatīvās nitrātu reducēšanas nitrītos | Standarts spēkā |
23199 | EN 12014-3:2005 | Produits alimentaires - Détermination de la teneur en nitrates et/ou en nitrites - Partie 3 : Détermination spectrométrique de la teneur en nitrates et en nitrites des produits carnés après réduction enzymatique des nitrates en nitrites | Izstrādē |
23200 | LVS EN 12014-4:2006 | Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 4.daļa: Jonhromatogrāfiska (IC) metode nitrātu un nitrītu satura noteikšanai gaļas izstrādājumos | Standarts spēkā |
Attēlo no 241. līdz 250. no pavisam 649 ieraksta(-iem).