CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
41367 | LVS EN ISO 4833-2:2014 /AC:2014 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1. tehniskais koriģējums (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014) | Standarts spēkā |
13802 | LVS EN 12396-1:2003 | Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 1.daļa: Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
61389 | LVS CEN/TR 17063:2017 | Augu izcelsmes pārtikas produkti. Multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai ar GC vai LC analīzi pēc to ekstrahēšanas/sadalīšanas ar acetonitrilu un attīrīšanas ar dispersīvu SPE. Modulārās QuEChERS metodes validācijas dati | Standarts spēkā |
13824 | LVS EN 1786:2001 | Pārtikas produkti - Apstaroto, kaulus saturošo, pārtikas produktu noteikšana - ESR spektroskopijas metode | Standarts spēkā |
13850 | LVS EN ISO 6888-3:2003 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu baktēriju veidu) skaitīšanas horizontālā metode - 3.daļa: Konstatēšana un MPN metode mazam skaitam | Standarts spēkā |
27766 | LVS EN ISO 10272-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas tehnika (ISO 10272-2:2017) | Standarts spēkā |
13796 | LVS EN 1377:2001+AC | Pārtikas produkti - Acesulfāma K noteikšana pārtikas produktu saldinātājos - Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
40292 | LVS EN 17521:2021 | Pārtikas produkti. Alternaria toksīnu noteikšana tomātos, kviešos un saulespuķu sēklās ar SPE attīrīšanu un HPLC-MS/MS | Standarts spēkā |
27752 | LVS EN 15835:2010 | Pārtikas produkti. A ohratoksīna noteikšana graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Standarts spēkā |
32905 | LVS EN ISO 11133:2014 | Pārtikas, dzīvnieku barības un ūdens mikrobioloģija. Sagatavošana, ražošana, uzglabāšana un barotņu veiktspējas testēšana (ISO 11133:2014) | Standarts spēkā |
Attēlo no 441. līdz 450. no pavisam 649 ieraksta(-iem).