CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27750 | EN 15850:2010 | Pārtikas produkti. Zearalenona noteikšana no kukurūzas gatavotos bērnu pārtikas produktos, miežu miltos, kukurūzas miltos, kukurūzas biezputrā, kviešu miltos un graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Izstrādē |
27751 | EN 15851:2010 | Pārtikas produkti. B1 aflatoksīna noteikšana graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Izstrādē |
27748 | EN 15890:2010 | Pārtikas produkti. Patulīna noteikšana augļu sulās un augļu biezeņos, kas paredzēti zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar divu šķidro fāžu atdalīšanu, cietās fāzes ekstrakciju un UV detektēšanu | Izstrādē |
27749 | EN 15891:2010 | Pārtikas produkti. Deoksinivalenola noteikšana graudaugos, graudaugu produktos un graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Izstrādē |
31804 | EN 15911:2010 | Pārtikas produkti. Vienlaicīga deviņu saldinātāju noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju un gaismas izkliedes detektēšanu | Izstrādē |
35367 | EN 16155:2012 | Pārtikas produkti. Sukralozes noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Izstrādē |
38633 | EN 16187:2015 | Lebensmittel - Bestimmung von Fumonisin B1 und Fumonisin B2 in Säuglings- und Kleinkindernahrung auf Maisbasis - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer Immunoaffinitätssäule und Fluoreszenzdetektion nach Vorsäulenderivatisierung | Izstrādē |
35368 | EN 16204:2012 | Pārtikas produkti. Lipofilo aļģu toksīnu (okadīnskābes grupas toksīni, jesotoksīni, azaspiracīdi, pektenotoksīni) noteikšana vēžveidīgajos un vēžveidīgo produktos ar LC-MS/MS metodi | Izstrādē |
35376 | EN 16618:2015 | Pārtikas produktu analīze. Akrilamīda noteikšana pārtikas produktos ar šķidrumu hromatogrāfiju tandēma masas spektrometriju (LC-ESI-MS-MS) | Izstrādē |
35377 | EN 16619:2015 | Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos, lietojot gāzu gromatogrāfijas masas spektrometriju (GC-MS) | Izstrādē |
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 649 ieraksta(-iem).